Rachii

I söndags satte jag igång Lille R och han var "försvånarts" värts pigg, hehe. Men han gick bra och jag sätter igång ganska långsamt. Han vilade dock bara i fem dar men jag tycker att det är bäst att ta det lugnt eftersom de kalla graderna inte är att leka med. Idag busade han lite mer, men var annars super fin, tkr att han sitter åt jäkligt i nacken mot höger när man ska ställa. Något jag kännt under hela tiden jag haft honom men ännu tydligare de senaste månaderna dock. Speciellt innan raspningen, men som sagt tror massören får kolla igenom honom, det blir nog bra!

Annars kom jag med i TALANG STOCKHOLM JIIIIE!! :D Superkul tycker jag! Vi var tre från klubben som kom med av åtta intagna, KUL! Så första helgen är 20, 21 januari tror jag och sedan är det träning för Kristian den 31! Jag har inte velat säga någor förens det var klart, men nu kom jag ju med. Det var rekommandation från klubben och tränarn som skulle in samt en presentation av sig själv och "ryttarkarriären" samt intervju och sedan uppridningen! :)

Kram på er!

Lektion

Igår hade jag som sagt lektion, det gick relativt bra. Han kändes ibland lite stor och lite klumpig men vi provade att samla traven lite granna, tänka passage, vilket gick bra då han lyfter på bakbenen mer, speciellt det vänstra som Ludde sa, som han varit svagare i, kul!
Fick också äntligen beröm för att jag sitter mitt över hästen, har från och till på slutet av ponny tiden suttit lite snett ibland eftersom jag var för stor. Men nu var det alltså bra. Bytena börjar också sitta bättre, speciellt från höger till vänster, inte illa pinkat!

Men ojoj vad han var busig igen, stack en gång i galoppen hehe. Och boka lite små ställde sig. Kanske inte låter så farligt men eftersom han är så stor blir det ganska dramatiskt hehe! (;

Men göllig var han den lille, tyvärr har han jätte mycket skav....S:S: på ena sidan, vet inte om det är skav eller om han har kliat sig eller nått. Tar ett foto och laddar upp. Har ni tips? Är inte tränset i af, som tur är. Dock om det blir större är det ju inte så bra.. Hur gick det för er?




Talang 08

Hej alla glada!

Haha jag skiter i alla förklaringar varför jag inte har bloggat. Så jag börjar helt enkelt att bara börja.. haha.
Idag så red jag upp för talang stockholm, jag hoppas verkligen att jag kommer med, för deras upplägg verkar ju så roligt och intressant! Haha i början var han lite lätt sådär nervig haha, han hoppar små ställer sig och blåser upp sig.. Visst han var jätte snygg men jag fick lite den känslan ni vet när "jättefin häst för massa pengar köpt till junior tjej som inte kan hantera den" hehe lite så, och så är det verkligen inte! Men sedan blev han så JÄKLA fin!!!!! Åh vad det var skoj, hans nerv kunde jag omvandla till mer energi, speciellt till hans okvicka bakben. Nu rörde hans sig riktigt bra och hade bland de bättre känslorna jag haft. Jag var dock skit vervös innan. Har ju inte tävlat på så jäkla länge!

Vad kan pigga upp bloggen och göra den roligare är att jag kommer skaffa en jättebra liten kamera som min häst kompis Mickis har. Så jag tänkte börja filma massa och den har även bra kamera, så då blir det lite fler bilder. Utrustning mm! Så häng med mig nu så kommer det bli kul! Håll tummarna för mig att jag kommer med! Då får vi rida för Kristian von Krusensterina! NICE!


RSS 2.0