En bild till på en del av mitt hjärta


Bäst

Åh idag var det såå kul att rida, red som sagt lektion för Helena vi red i cirka en och en halvtimme med skrittpauser. Vi red massa cavaletti(kul och BRA) sen "hoppade" vi SMÅ hinder i en serpentin om fyra bågar så i på det raka spåret i serpentinen var det ett hinder. Det gick jätttebra!!! Kul att det ena dagen kan gå åt helvete men andra dagen gå riktigt bra. Han kändes fin och var pigg, i några minuter i mitten gick det mindre bra då han hängde lite i handen men då använde vi oss av övergångar galopp trav och genast blev han super fin. Vi använde oss också av tio meters volter i skritt och det var jättebra för Rachman då han inte alltid skrittar bra på kort tygel, nu var skritten bättre och jämnare. Han lyfte på benen ordentligt och jag blev genast påmind varför jag köpte denna underbara häst. Han spökade endast två ggr idag:)

En okänd läsare frågade om fler bilder!!! Jag vet jag tkr också det är jätte tråkigt med bara text så fler bilder kommer komma. Tills dess får ni nöja er med denna gamla bild från i våras(!!) Jag ser ut som en överspänd jäkel och han med kort hals haha men men(;

Hur gick det för? Tell me!


KALLT!!

Det kan man minst säga att det är! Idag jobbade jag i stallet. Rachi fick vila igår............
Men i dag red jag, och USH vad dåligt det gick, han ställde sig stannade tjafsade så aaaaaa vad mitt tålamod höll på att spricka men jag höll mig så stundtals gick det bättre!:) Men imorgon ska vi rida cavaletti halv 11 för Helena sen måste jag bestämma lektion med Ludde! Och den där masssören alltså.. höger sidan..
Använder ni er av massörer eller liknande? Intressant att veta!:)

Kram L

RSS 2.0