16/9-09



Läste på Ridsports hemsida att det har kommit en DVD med olika pogramm. Från lätt klass till svår, verkligen ett bra intiativ. Ni som läst min blogg från innan vet redan att jag tycker att det är jätte viktigt att träna just pogramm. Elisatbeth Lundholm. tidigare landslagstränare och ledare kommenterar. Den kostar ynka 120 kr. Vilket är super! Förhoppningsvis värt det! Den går att köpa på Ridsport shopen! (:


15/9-09


Det gick helt ok på tävlingen i söndags. Han var helt fantastisk på framridningen, hade inte förväntat mig det. Inne på banan var det ok, jag skulle ha ridit på mer eftersom han stod emot lite. Men jag ville inte sätta press. Vi skulle leka runt lite, vilket vi gjorde. Han tyckte att det var jätte kul. Det tyckte jag med! Nu ska jag ut med hunden, sen the stable. Rachman vilar idag, vilade igår också. Han har som sagt gått rätt hårt ett tag.
Rid bra! (:

11/9-09

Mamma tog mitt tangentbord igår.. så jag kunde inte göra min lilla uppdatering. Det gick faktiskt skit bra igår, taack! Behövde verkligen en sån lektion. Vi övade lite pogramm delar. Han kan lätt bli lite svajig, så det är super viktigt att hela tiden ha honom balanserad. Så vi övade inte heller några byten snett igenom eller i serpentiner aå att vi inte ska miss uppfatta varandra. Mycket övergångar galopp trav blev dett också. Lösgjörande arbete helt enkelt. Men mot slutet när Rachman hade kommit igång ordentligt så övade vi lite mellan trav. Man ska ju verkligen inte öva ökningar mycket men Rachman har rätt så svårt för dem så vi gjorde övergångar i dem och gjorde kortare för att hålla en jämn trav. Och mot förmodan gick det riktigt bra. Min tränare skulle ha ridit idag men så blev det inte till slut. Men jag får träna för Hanchen i stället. Det tackar man inte nej till! Vi hörs senare, nu slutar min lektion(; 

Hur gick det för er? (: Ha en bra dag! 


Stallet nästa.



Nu ska jag till stallet, har lektion med Rachi. Vem annars (; Uppdatering när ja kommer hem. Ni får önska mig lycke till. Det måste gå rätt bra idag, tävlar på söndag och i tisdags gick det inte så bra med pogrammet. Så nu ska vi öva. Ni ska väl okcså rida snart? Lycka till! Och ni, fråga gärna något om ni vill eller allmänt om vad ni tycker och tänker om ridsport! Vi syns och hörs!

5/9-09

Vet att det inte har att göra med ridningen att göra, men hur bra är inte Sverige i bland?! Menar då matchen mot bulgarien, sista sekunden måååål!! Haha!

Tillbaka till de älskade hästarna. Idag joggade jag Rachi, hade honom ganska så låg och rund genom hela passet. Tänkte hela tiden på att slappna av i armana och vara elastisk. Jag har ofta tendenser till att bli lite stel, speciellt om jag är lite spänd över huvudtaget. Jag blir inte direkt hård egentligen, mest bara stel. Man märker det direkt på Rachi när jag blir så, han är så känslig..! :) Efter höll jag lektion för Vickan. Hon ska tävla imorgon så vi övade pogramm delar. Det gick jättebra. Det är så skönt när hela familjen är nöjd (Vickans), att man får en positiv feedback. Jag ska följa med dem på tävlingen så jag måste åka hemifrån klockan kvart över 6. Och då ska jag även ta moppen... kuuuul! Men vad tusan det är kul när man kommer ut men fick lov till att tacka nej till festligheter idag!.. Ska även hjälpa Catrin med älskade Hennessy imorrn. Gu vad jag längtar efter honom, så fort jag tänker på honom för länge börjar jag nästan gråta.

Aja, jag har köpt lite grejer till Rachi, kan fota dem och lägga upp dem lite senare. Haha något som är lite roligt är att jag ska tävla nästa söndag.. hahahahah undra hur det kommer gå. Aja det är kul bara att tävla, mitt mål är att överleva framridningen.. då förstår ni nivån.. tävlingen är i alla fall på hemma plan. Jag hoppas på det bästa.

Vi hörs i morgon friends!

September

Ojoj! Jag fick lov att ta ett litet avbrott med bloggen, som ni märkte. Men det ska det bli ändring på. Hinner inte blogga nu för jag måste hinna med bussen ut till stallet, till den stora fina hästen Rachman. Japp, det blev han till slut trots många om och men.. Kram på er och vi hörs i kväll!

RSS 2.0